Rendezvényeink

 

Falunap

Általában július utolsó szombatján rendezzük meg mostanra hagyománnyá vált falunapunkat. Az egész napos eseménysorozat kulturált szórakozást kínál minden korosztály számára. A gyerekeket vetélkedők, játszóház, kézműves foglalkozások és színházi (zenés/báb/prózai) előadások várják, a felnőtteket pedig különböző zenés, humoros művészeti előadások, profik és amatőrök színpadi fellépései. A rendezvénysorozat este utcabállal zárul. A falunapra a belépés díjtalan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Több fotó falunapjainkról a Képgaléria menüpontban.

 

 

 

Anyák napja

Községünk önkormányzata minden évben megemlékezik az édesanyákról. Május első vasárnapján az édesanyák az önkormányzat vendégei, az anyák napi rendezvényen a helyi óvodások és kisiskolások köszöntik őket, valamint profi előadóművészek előadásai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idősek napja

Községünk önkormányzata minden évben megemlékezik az idősekről. Az idősek napja október 1-je, az ehhez a naphoz legközelebb eső hétvégén köszöntjük településünk 60 év feletti lakóit. Műsor és többfogásos vacsora várja őket, a legidősebb lakosok külön ajándékot kapnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyermeknap

Évente rendezzük meg minden májusban a gyermeknapot községünk játszóterén. Étellel, játékokkal, szórakoztató programokkal várjuk a 18 év alattiakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tökfesztivál

Községünk egyik civil szervezete rendezi meg az immár hagyománnyá vált Négyesi Tökfesztivált. A rendezvényt október végén tartják az elsősorban angolszász országokban tartott halloween alkalmából. Az egynapos eseményen a kisebbeket kézműves foglalkozások, művészeti programok várják, töklámpások készülnek, amelyeket este kivilágítva lovaskocsira tesznek és a résztvevők a szekeret követve felvonulnak. Délután rock zenei koncertek várják a közönséget. A fesztiválra a belépés díjtalan. (Több fotó a tökfesztiválról itt.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük